مواد لازم:

نودل (پاستا)
۱۰۰ گرم

فلفل دلمه ای رنگی
۲۵ گرم

جوانه ماش
۲۵ گرم

قارچ
۲۵ گرم

هویج ۲۵ گرم

کرفس ۲۵ گرم

آب ۰٫۵ لیوان
سویا سس ۴ قاشق غذاخوری
نمک ژاپنی ۰٫۵ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کرفسها را خلال میکنیم قارچ را هم ورقه میکنیم مخلوط میکنیم هویج را هم خلال میکنیم سعی میکنیم همه سبزیجات را به یک اندازه خلال کنیم جوانه ماش فلفل دلمه ای را هم به همان شکل خرد کرده و تمام سبزیجات را داخل ظرف ریخته روی حرارت میگذاریم با روغن تفت میدهیم (میتوان از روغن کانولا استفاده کرد)

بعد سویا سس را اضافه میکنیم و نمک ژاپنی هم به مواد اضافه میکنیم (نمک ژاپنی خودش شور نیست ولی باعث میشود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبی مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود) مواد را مخلوط کرده و آب اضافه میکنیم نشاسته ذرت یا آرد ذرت را داخل نصف لیوان آب حل میکنیم داخل مواد میریزیم تا مایع سوپ را غلیظ کند بعد میگذاریم سوپ جا بیفتد.

منبع:.beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *