طرز تهیه عدسی با سیر و اسفناج
مواد لازم: • ۲۰۰ گرم عدس • ۲ عدد برگ بو • ۱۲۰ گرم اسفناج • ۲ حبه سیر • یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز • یک عدد پیاز کوچک • ۶ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک • ۲ پیمانه آب سبزیجات • یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
طرز تهیه عدسی با سیر و اسفناج : ۱٫ ابتدا عدس را به مدت ۴- ۳ ساعت یا طی مدت شب درون آب بریزید و خیس کنید. ۲٫ درون قابلمهای مقداری آب همراه با کمی نمک بریزید. عدس و دو عدد برگ بو را به آن اضافه و آنها را نیمپز کنید. ۳٫ در این فاصله، سبزیجات را بشویید. سیر و پیاز را نیز ریز خرد کنید. ۴٫ پیازهای خرد شده و سرکه بازامیک و آب سبزیجات و عدس را درون قابلمه بریزید و آنها را روی حرارت زیاد جوش بیاورید. سپس حرارت را روی متوسط قرار دهید. ۵٫ پودر فلفل قرمز و سیاه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید کم کم بجوشند تا بیشتر آب سبزیجات درون قابلمه بخار شود. ۶٫ در این زمان اسفناج را اضافه کنید و ۳- ۲ دقیقه دیگر نیز مخلوط را بجوشانید. ۷٫ غذا را همراه با سالاد فصل یا چند برش نان تازه سرو کنید.
منبع: hyperclubz.com