طرز تهیه فرنی خوشمزه اصفهانی

طرز تهیه فرنی خوشمزه اصفهانی

بازدید۳,۱۳۲

حیا؛ فرنی از جمله دسرهایی است که در اصفهان طرفداران زیادی دارد و در همه فصول سال به ویژه تابستان سرو می شود؛ روش تهیه فرنی بسیار ساده و خوشمزه با آرد برنج و گلاب را در زیر بخوانید:

مواد لازم :

شیر ۴ لیوان

آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری

آب ۱ لیوان

شیره انگور یا شیره خرما به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا شیر و آردبرنج را مخلوط کرده روی حرارت کم گذاشته مرتب هم زده تا جوش بیاید.

نشاسته ذرت را با آب مخلوط کرده هم زده تا یک دست شود به شیر در حال جوش اضافه کرده هم می زنیم می گذاریم با حرارت کم یک ربع بپزد .

بعد در ظرف کشیده ۲ ساعت در یخچال بماند.

طرز تهیه فرنی خوشمزه اصفهانی

روش تزئین و خوردن فرنی:

برای تزئین فرنی از شیره خرما یا انگور استفاده می شود که طعم آن را نیز بسیار خوشایند می کند ضمن اینکه می توان فرنی را با شکر هم میل کرد.
منبع:hayaa.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *