طرز تهیه لونگی بادنجان

چنانچه به آستارا سفر نمودید لونگی را از دست ندهید. بادمجان شکم پری است که با ملاتی مثل آن چه در زیتون پرورده می‌بینید پر شده است( رب انار و دانه‌های انار و گردوی فراوان ). لونگی غذای محلی منطقه ویلکیج ، تالش و آستارا می باشد.


مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر :

بادنجان قلمی: ۵ عدد

مغز گردو: ۴۰۰ گرم چرخ شده

پیاز: یک عدد رنده شده

رب انار یا ازگیل: ۳ قاشق غذاخوری

آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه :

بادنجان ها را با پوست آب پز کرده و شکمشان را باز کنید. سپس داخل آبکش ریخته و یک جسم سنگین روی آن ها قرار دهید تا آبشان خارج شود.

برای تهیه ی مواد میانی به این ترتیب عمل کنید:

مغز گردوی چرخ شده را همراه پیاز رنده شده بدون آب، رب انار یا ازگیل، آبلیموترش، نمک و فلفل مخلوط و داخل بادنجان ها را با این مایه پر کرده و در روغن کم، با حرارت خیلی ملایم و در بسته سرخ کنید. این کار باید حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم زمان ببرد و مرتب این رو و آن رو کنید. این غذا همراه پلو یا نان سرو می شود. در این دستور پخت می توانید به جای بادمجان از گوجه فرنگی ، مرغ یا ماهی کامل نیز استفاده کنید.

نکته: این دستور ۷۵ گرم کربوهیدرات، ۲۰ گرم پروتئین، ۱۰۰ گرم چربی و ۱۲۸۰ کیلوکالری انرژی دارد.

منبع:babieez.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *