طرز تهیه مسقطی قالبی

مواد لازم برای مسقطی قالبی :
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته گل ۱/۳ لیوان
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان سرخالی
گلاب نصف لیوان
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم

طرز تهیه مسقطی قالبی :

تمام مواد به جز زعفران و پودر ژلاتین را در شیر سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم تا گلوله نشود.

پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کرده تا شفاف شود.

مواد را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم.

وقتی مواد غلیظ شد و به غلظت فرنی رسید ژلاتین و زعفران را اضافه میکنیم تا سفت شود. قالب را کمی با کره چرب کرده و مواد را در قالب مناسب ریخته و با خلال پسته و بادام و یا ترافل تزئین می کنیم.

بعد از چند ساعت داخل یخچال مسقطی آماده می شود و به راحتی از قالب جدا می شود.

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *