طرز تهیه نانسی لماک غذای ملی مالزی

طرز تهیه نانسی لماک غذای ملی مالزی

مواد لازم:

برنج دانه بلند : ۳ پیمانه
شیر نارگیل : ۲۰۰ میلی لیتر
آب : ۲۰۰ میلی لیتر
زنجبیل : یک تکه ۲ سانتیمتری
گوشت گوساله : ۲۰۰ گرم
کنجد برای تزیین : به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
تخم مرغ آبپز : ۱ عدد
مغز آجیل : به مقدار لازم

طرز تهیه نانسی لماک غذای ملی مالزی :

۱٫ برنج را دو بار شسته و آبکش می‌کنیم، سپس با بقیه مواد شامل شیر نارگیل، آب، زنجبیل و نمک درون قابلمه ای می‌ریزیم، در آنرا می‌بندیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

۲٫ وقتی مایع آن بخار شد، از روی حرارت برداشته و با درپوش بسته می‌گذاریم به مدت ۵ دقیقه بماند. سپس اجازه می دهیم تا سرد شود. این غذا با مغز خشکبار بوداده، تخم مرغ آبپز و ادویه فراوان مالزیایی سرو می‌شود.

نکته:

۱٫ ناسی لماک با گوشت گوساله بسیار خوشمزه‌تر می‌شود و به خاطر داشتن مغزهای فراوان و شیر نارگیل غذایی بسیار مقوی برای ماه مبارک رمضان به شمار می رود.

۲٫ برگ پاندان راز خوشمزگی این غذاست، این برگ به وفور در غذاهای مالزیایی استفاده می شود.

فوت و فن:

برنج را می توانید درون پلوپز بپزید.

منبع:akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *