مواد لازم برای چهار نفر :

ران وسینه مرغ گرم بدون استخوان و تکه شده : ۴۰۰ گرم برای هر نوع

ماست : ۲۰۰ گرم

سیر رنده شده : ۵ حبه

نعناع ساطوری ریز : ۳۰ گرم

خامه سفت : ۱۰۰ گرم

پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم

زعفران : یک قاشق چایخوری دم کرده

فلفل قرمز : یک قاشق غذاخوری

فلفل سیاه : دو قاشق چایخوری

ماسالا : یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در این دستور ۴ نوع جوجه هندی که در مایه های مختلف خوابانیده شده ارائه می شود. در همه دستورها مرغ را حداقل یک ساعت در مایه خوابانده، سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

۱. پاری کباب: ۵۰ گرم ماست را با ماسالا، نعناع و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در آن بخوابانید. رنگ ران کباب سبز است.

۲. تیکای مرغ: ۵۰ گرم ماست را با فلفل قرمز، سیر، ماست و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم ران مرغ را در مایه بخوابانید. رنگ این کباب قرمز است.

۳. ۵۰ گرم ماست را با ۵۰ گرم خامه، فلفل سیاه، پنیر و نمک مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب سفید است.

۴. ۵۰ گرم ماست را با زعفران دم کرده، ۵۰ گرم پنیر خامه ای، خامه و نمک را مخلوط کرده و ۲۰۰ گرم سینه مرغ را در آن بخوابانید. رنگ این کباب زرد است.

«پنیر خامه ای در این دستور جایگزین بالاک پنیر شده است.»

—————————————————————————————————
منبع:topchef.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *