طرز تهیه چیکن آلاکینگ فرانسوی

طرز تهیه چیکن آلاکینگ فرانسوی

موادلازم :

سینه مرغ بدون استخوان ۴ تکه
کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۲۵۰ گرم
خامه پاستوریزه ۲۵۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۴ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد

طرز تهیه چیکن آلاکینگ فرانسوی

طرز تهیه:

۱٫ مرغ ها را به صورت مکعب ۵/۱ تا ۲ سانتی متر خرد می کنیم. فلفل دلمه ای ها را نیز خرد می کنیم.

۲- کره را در ماهی تابه گرم کرده ، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا نرم شود و کنار می گذاریم.

۳- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغ ها را تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند ( برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه می کنیم ). سپس خامه را به آن افزوده و می گذاریم تا به جوش آید.

۴- فلفل و قارچ ها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زرده ها را در حال هم زدن به آن می افزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم می زنیم و سپس سرو می کنیم.
منبع:tebyan.net

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *