ژله‌های رنگی را می‌توانید در پوست انواع میوه‌ها آماده کرده و میل کنید.

مواد لازم:

پرتقال و لیمو به اندازه لازم

پودر ژله

طرز تهیه:

• ابتدا پرتقال و لیمو‌ها را به دو نیم تقسیم کرده و گوشت درون آن‌ها را کاملا خالی کنید.

• ژله‌ را طبق دستور پشت پاکت آن،‌ تهیه کرده و درون پوست میوه‌ها بریزید و آن‌ها را به مدت سه ساعت یا تا زمانی که خوب ببندند درون یخچال قرار دهید.

• آن‌ها را از یخچال خارج کرده و مطابق شکل برش دهید.

• اگر می‌خواهید کارتان ماهرانه‌ و خاص‌تر باشد قبل از گذاشتن ژله‌ها درون یخچال، داخل آن‌ها مقداری خرده شکلات نیز می‌توانید بریزید تا شبیه هسته میوه‌ها باشند.

www.ohsweetbabies.com
نشر:hamshahrionline.ir
باز نشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *