طرز تهیه کباب بناب

طرز تهیه کباب بناب

مواد ذکر شده برای :۶ نفر
زمان پیش از پخت :۴۵ دقیقه زمان پخت:۴۵ دقیقه زمان کل :۱ ساعت ۳۰ دقیقه ها


برای پخت کباب کوبیده نریختن آن بر روی منقل می باشد که فقط به میزان حرارت آتش بستگی دارد.

مواد اولیه :

۱ کیلو گرم گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه
۲ عدد پیاز متوسط
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه

دستورالعمل :

گام اول: ابتدا پیاز را ریز ساطوری کرده و به همراه نمک و فلفل کاملاٌ با گوشت مخلوط کرده و ماساژ می دهیم.
گام دوم: بمیزان دلخواه از گوشت برداشته و کف دست مانند کوفته گرد کرده و سیخ را از وسط آن عبور می دهیم و بعد با انگشتان دست آن را به شکل عکس در امتداد سیخ بطور یکسان پهن می کنیم.
گام سوم: قبل از قرار دادن سیخها بر روی آتش ذغالها باید گداخته شده باشند و بطور مساوی در همه جای منقل توزیع شده باشند.
گام چهارم: بعد از قرار دادن سیخها بر روی آتش مطلقاٌ آتش را باد نزنید و پس از گذشت یک دقیقه سیخ را بر گردانید تا طرف دیگر آن یک دقیقه رو به آتش باشد و گوشت بهم بچسبد و دیگر شانسی برای ریختن وجود نداشته باشد.
گام پنجم: به طور مداوم هر چند دقیقه یکبار سیخها را برگردانید. مطلقاٌ آتش را باد نزنید و منتظر سیاه شدن کبابها نباشید و سعی کنید با چاقو از ته سیخ قدری از کباب را جدا کرده و بچشید، برای اینکه متوجه شوید کباب پخته است.
گام ششم: بهتر است کبابها را قبل از خشک شدن و هنگامی که هنوز آبدار هستند از روی آتش بر دارید داخل نان گذاشته سیخها را خارج نموده و بلا فاصله قدری سماق به آنها بپاشید و سپس بهمراه برنج ،کره، ماست چکیده، پیاز و ریحان نوش جان کنید.

food.sarzade.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *