مواد لازم :
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
رب ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ پخته ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
نمک به مقدار لازم
جعفری خرد شده ۵ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه خمیر کرپ :
تخم مرغ ۵ عدد
کره نصف استکان
نمک به مقدار کم
شیر ۱ استکان
آرد ۱/۵ استکان

طرز تهیه :
گوشت و پیاز را رنده کنیدو به آن رب بزنید و با یک لیوان آب بگذارید بپزد. نمک و فلفل و جعفری را در آن بریزید. وقتی که آبش تمام شد ، تخم مرغ پخته را در آن رنده کنید و هم بزنید .

مواد خمیر کرپ را به تناوب با هم مخلوط کنید تا خمیر شلی درست شود . در تابه روغن بریزید و وقتی خوب داغ شد ، از مایه خمیر در آن بریزید تا به اندازه یک پیشدستی پخش شود . دو طرفش را سرخ کنید . وقتی همه کرپ ها آماده شد ، از مایه لایشان بگذارید و خمیر را ببندید و کرپ ها آماده شد ،از مایه لایشان بگذارید و خمیر را ببندید و کرپ های آماده را ۱۰ دقیقه در فر با حرارت بسیار ملایم بپزید .

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *