فیله کباب
مواد لازم :
فیله گوسفندی ۳۰۰ گرم
فلفل سیاه نیم کوب ۱ قاشق سوپخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ساطوری متوسط ۲ عدد
روغن زیتون نصف پیمانه
فلفل تازه کبابی به مقدار لازم
طرز تهیه :
۱٫ ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
۲٫ فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.
۳٫ نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.
منبع : bartarinha.ir