قارچ شکم پر یونانی

قارچ شکم پر یونانی

بازدید۶۰۵

تعداد: ۱۲ نفر

• زمان تهیه: ۲۵ دقیقه

• زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم :

• روغن

• ۱۲ عدد قارچ تازه و بزرگ

• ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک عدد گوجه‌فرنگی بزرگ خرد شده

• ¼ پیمانه زیتون خرد شده

• دو قاشق غذاخوری خرده های نان

• دو قاشق غذاخوری پنیر فتا

• دو حبه سیر رنده شده

• نصف قاشق چایخوری پودر آویشن

• ۱/۸ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه قارچ شکم پر یونانی :

۱٫ فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید.

۲٫تابه مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

۳٫ ساقه های قارچ را جدا کنید. سطح خارجی آنها را با روغن زیتون چرب کنید. سپس آنها را ۵ دقیقه در فر بپزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را سروته روی دستمال حوله ای قرار دهید تا آب آنها گرفته شود.

۴٫در یک کاسه گوجه‌فرنگی، زیتون، خرده های نان، پنیر فتا، سیر، نمک، فلفل سیاه و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۵٫ از مخلوط آماده شده داخل شکم قارچ ها بریزید. قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

عکس:برترین ها
منبع:cloob.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *