قورمه سبزی به سبک هندی

قورمه سبزی به سبک هندی

مواد لازم:

گرام ماسالا : ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل تازه ریز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
سیر تازه له شده : ۱ قاشق چای خوری
هل سیاه : ۲ عدد

پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
زیره سیاه : نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین : ۱ قاشق چای خوری
ساقه دارچین : ۲ تکه ۲٫۵ سانتیمتری

نمک : ۱ قاشق چای خوری
ماست ساده : ۱۵۰ میلی لیتر
گوشت کم چرب خورشتی خرد شده : نیم کیلو
روغن : ۱۵۰ میلی لیتر

پیاز خلال شده : ۲ عدد
آب : ۶۰۰ میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ خرد شده : ۲ عدد
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم جهت تزیین :

برگ گشنیز تازه خرد شده : مقداری
فلفل سبز تند خرد شده : ۲ عدد

قورمه سبزی به سبک هندی

چطور درست کنیم:

۱٫ گرام ماسالا , زنجبیل , سیر , هل , پودر فلفل قرمز , زیره سیاه , دارچین , نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب نمایید .

۲٫ گوشت را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید .

۳٫ روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ نمایید .

۴٫ گوشت را اضافه نموده و حدود ۵ دقیقه آن ها را سرخ نمایید . حرارت را کم نمایید , آب را اضافه نموده , درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید .

۵٫ گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد .

۶٫ قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست را با گشنیز و فلفل سبز تزیین نموده و گرم سرو نمایید .

توصیه سر آشپز:

قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولا کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد.

parsnaz.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *