قورمه سبزی به سبک هندی
مواد لازم:
گرام ماسالا : ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل تازه ریز خرد شده : ۱ قاشق چای خوری
سیر تازه له شده : ۱ قاشق چای خوری
هل سیاه : ۲ عدد
پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
زیره سیاه : نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین : ۱ قاشق چای خوری
ساقه دارچین : ۲ تکه ۲٫۵ سانتیمتری
نمک : ۱ قاشق چای خوری
ماست ساده : ۱۵۰ میلی لیتر
گوشت کم چرب خورشتی خرد شده : نیم کیلو
روغن : ۱۵۰ میلی لیتر
پیاز خلال شده : ۲ عدد
آب : ۶۰۰ میلی لیتر
گوجه فرنگی سفت چهار قاچ خرد شده : ۲ عدد
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تزیین :
برگ گشنیز تازه خرد شده : مقداری
فلفل سبز تند خرد شده : ۲ عدد
قورمه سبزی به سبک هندی
چطور درست کنیم:
۱٫ گرام ماسالا , زنجبیل , سیر , هل , پودر فلفل قرمز , زیره سیاه , دارچین , نمک و ماست را در کاسه ای بزرگ به خوبی ترکیب نمایید .
۲٫ گوشت را اضافه نمایید و خوب به هم بزنید .
۳٫ روغن را درون یک ماهیتابه بزرگ گرم نمایید و پیاز ها را تا وقتی طلایی شوند در آن سرخ نمایید .
۴٫ گوشت را اضافه نموده و حدود ۵ دقیقه آن ها را سرخ نمایید . حرارت را کم نمایید , آب را اضافه نموده , درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ۱ ساعت بپزد و هر چند وقت یک بار آن ها را هم بزنید .
۵٫ گوجه فرنگی و آب لیمو را افزوده و بگذارید به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزد و به آرامی بجوشد .
۶٫ قورمه گوجه فرنگی با گوشت و ماست را با گشنیز و فلفل سبز تزیین نموده و گرم سرو نمایید .
توصیه سر آشپز:
قورمه ها غذاهای آرام پزی هستند که اغلب از مغولان ریشه گرفته اند و در مواقع خاصی پخته می شوند. در یک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باریک و نازک بریده می شود و معمولا کمی از آب گوشت به غذا برگردانده می شود تا غذا کمی آبدار باشد.
parsnaz.ir