كالزونه ، غذای ایتالیایی

کالزونه ، غذای ایتالیایی

مواد لازم:

مخمر ۷ گرم
شکر نصف قاشق چایخوری
آب ولرم ۱۸۰ میلی لیتر
آرد سفید ۳۰۰ گرم
شیر یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سوسیس یا کالباس ۱۵۰ گرم
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
سیر خرد شده یک حبه
ریحان خرد شده یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده یک قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه :

سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یک دقیقه تفت می دهیم.

سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود.

مخمر، شکر و آب ولرم را داخل یک ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مکانی گرم به مدت ۱۰ دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمک و روغن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد

می افزاییم و به مدت ۵ دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار می دهیم

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده وآن را پهن می کنیم ،دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد کالزونه پر کرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.

سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می کنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن کالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می

کنیم در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کرده و یا با چاقو برش هاى کوچکى روى سطح دهید وسپس در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه قرار می دهیم.

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *