کباب یاکیتوری؛ یک غذای خیابانی در ژاپن
وبسایت شور و شیرین: از نظر آمریکاییها یاکیتوری یک پیشغذا است که به همراه سوشی سرو میشود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.
تکههای مرغ بر سیخهایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته میشوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغالها بیشتر بوده و در دمای پایینتری میسوزد در نتیجه دود تولید نمیکند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته میشود و معمولا از گوشت مرغ تهیه میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه یا ران مرغ خرد کرده ۸۰۰ گرم
سس سویا غلیظ ۶ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
زنجفیل رنده کرده ۱ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ۳۰۰ گرم
مایونز ۱۵۰ گرم
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
بادمجان کبابی کرده ۴ عدد
طرز تهیه:
۱٫ مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
۲٫آنگاه مخلوط فراهم کرده را به مدت ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکههای مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.
۳٫اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.
۴٫یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کبابهای اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه میشود.