کباب یاکیتوری؛ یک غذای خیابانی در ژاپن

وبسایت شور و شیرین: از نظر آمریکایی‌ها یاکیتوری یک پیش‌غذا است که به همراه سوشی سرو می‌شود ولی در ژاپن غذایی خیابانی و محبوب است.

تکه‌های مرغ بر سیخ‌هایی از جنس بامبو زده شده و بر روی ذغال چوب پخته می‌شوند ( زمان سوخت ذغال چوب نسبت یه سایر ذغال‌ها بیشتر بوده و در دمای پایین‌تری می‌سوزد در نتیجه دود تولید نمی‌کند). یاکیتوری اغلب به گوشت سیخ شده و کبابی گفته می‌شود و معمولا از گوشت مرغ تهیه می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه یا ران مرغ خرد کرده ۸۰۰ گرم
سس سویا غلیظ ۶ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
زنجفیل رنده کرده ۱ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ۳۰۰ گرم
مایونز ۱۵۰ گرم
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
بادمجان کبابی کرده ۴ عدد

طرز تهیه:

۱٫ مرغ، سس سویا، شکر، زنجفیل، پیاز، مایونز، پودر خردل و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

۲٫آن‌گاه مخلوط فراهم کرده را به مدت ۳ ساعت در یخچال نگه دارید. حالا تکه‌های مرغ را به سیخ بکشید و در تابه یا گریل کباب را بپزید.

۳٫اینک آن را همراه با بادمجان کبابی در ظرف مناسب پذیرائی قرار دهید و در صورت دلخواه با کاهو و نخود فرنگی بیارائید.

۴٫یادآوری: یاکی به معنی کباب کردن و توری به معنی پرنده، یکی از کباب‌های اصیل ژاپنی است که معمولا بوسیله انواع پرندگان و البته غالبا با مرغ تهیه می‌شود.

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *