کوشاری یک غذای مصری و بینظیر است. شما هم اگر یکبار این کوشاری را درست کنید مشتری دائمیاش میشوید.
——————————————————————————————————————————–
مواد اولیه :
برنج دو پیمانه
ماکارونی فرمی و عدس از هر کدام ۱/۴پیمانه
روغن و نمک به میزان لازم
کوشـــاری
برنج و مــاکـارونی
غذای کشور مصر
مواد لازم برای تهیه سس کوشاری:
پیاز خلالشده : یک عدد
سیر لهشده : دو حبه
رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
پودر چیلی: نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
کوشاری یک غذای مصری و بینظیر است. تورو خدا نگید از خودش تعریف میکنه شما هم اگر یکبار این کوشاری را درست کنید مشتری دائمیاش میشوید. فقط یک نکته باید بگم که غذای کوشاری تند و تیز است. اگر معدهتان به غذاهای تند عادت دارد، درست کنید و به همراه خانواده میل کنید، وگرنه بخوانید و بروید صفحه بعد.
برنج را در روغن ریخته و مقداری تفت داده عدس و ماکارونی آبکششده را اضافه میکنیم. پس از دوبار هم زدن نمک را افزوده و همراه آب به طریق کته آن را درست میکنیم. پیاز را در روغن سرخ میکنیم وقتی طلایی شد سیر و ادویههای دیگر را اضافه کرده و یک دقیقه تفت میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و پس از هم زدن آب و نمک را میافزاییم و میگذاریم تا کمی غلیظ شود. پس از آماده شدن برنج آن را در دیس کشیده و سس را روی آن میزنیم. کوشاری آماده خوردن است.
منبع: آشپزی خانواده سبز
نشر:پارسینه
بازنشر:مونس