مرغ و مارچوبه یک غذای رژیمی

مواد لازم :

مرغ بی استخوان و بی پوست ۸ قطعه
گوشت درشت نمک زده به صورت ریز ریز ۳ تکه
آب مرغ نصف فنجان
مارچوبه نیزه ای شکل ۱ بسته
کدوی زرد تابستانی ۱ عدد
پیاز سبز ۴ عدد

روی مرغ نمک و فلفل پاشیده و همراه با گوشت نمک زده در یک قابلمه ۱۲ اینچی روی حرارت متوسط روبه زیاد برای مدت ۱۲ دقیقه می‌پزیم، بعد زمان پخت از شروع تا پایان: ۲۰ دقیقه می باشد .

– ۱ کدوی زرد تابستانی، از وسط نصف کرده و به قطعات کوچک خورد کنید.

– ۴ پیاز سبز که به قطعات ۲ اینچی خورد شده باشد.

دستور پخت :

۱- روی مرغ نمک و فلفل پاشیده و همراه با گوشت نمک زده در یک قابلمه ۱۲ اینچی روی حرارت متوسط روبه زیاد برای مدت ۱۲ دقیقه می‌پزیم، بعد آن را هم می‌زنیم تا خوب سرخ شونده با احتیاط آب مرغ را اضافه کرده ؛ درب قابلمه را گذاشته و برای ۳ تا ۵ دقیقه یا بیشتر، تا زمانی که نازک و صورتی رنگ شود( ۱۸۰ درجه فارنهایت)

۲- در ادامه مارچوبه و ۱ استکان آب به این گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن‌ها پاشیده و آن‌ها را در ظرف بی خطر برای ماکروویو بریزید و روی آن را با سلفن پلاستیکی بپوشانید. و ۱۰۰% قدرت برای مدت ۳تا ۵ دقیقه بپزید تا زمانی که سبزیجات حلقه شده ترد و نازک شوند و یک بار هم زده و آن را به بشقاب انتقال دهید و سرو کنید.

ارزش غذایی

– کالری ۳۲۰

– چربی ۱۸ گرم

– چربی اشباع ۶ گرم

– تک چربی اشباع نشده ۷ گرم

– حلقه چربی‌های اشباع نشده ۳ گرم

– کلسترول ۱۳۴ میلی گرم

– سدیم ۶۲۶ میلی گرم

– کربوهیدرات ۵ گرم

– قند ۲ گرم

– فیبر ۲ گرم

– پروتئین ۳۲ گرم

– ویتامین ۱۳% c

– کلسیم ۵%

– آهن ۱۸%

– کالری ایجاد شده در مصرف روزانه ۲۰۰۰ کالری
————————————————————
منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *