طرز تهیه پرده پلو

مواد لازم برای تهیه پرده پلو :
مغز بادام ۱ فنجان
کشمش پلویى ۱ فنجان
برنج ۳ فنجان
کره ۱۰۰ گرم
ران مرغ ۲ عدد یا گوشت گوسفند
دارچین ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ادویه پلویى ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد

مواد لازم خمیر پرده پلو :
تخم مرغ ۲ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱/۲ استکان
نمک ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد ۱ لیوان یا بیشتر تا جایى که خمیر اندازه بشود

طرز تهیه پرده پلو :

ابتدا مرغ را با نمک و برگ بو و ۳-۲ لیوان آب می گذاریم بپزد و بعد از پخت از آب خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کرده و گوشتش را خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

برنج را شسته و با کمى نمک خیس می کنیم.

بادام ها را در آبجوش ریخته و پوستشان را می کنیم.

در تابه اى کره را انداخته بادام ها را تفت می دهیم و بعد کشمش ها را شسته و به بادام ها اضافه می کنیم.

آب برنج را خالى کرده و به بادام ها اضافه کرده و تفت می دهیم بعد ۳ پیمانه آب مرغ را اضافه می کنیم و نمک و فلفل و ادویه ها را می ریزیم می گذاریم بجوشد تا آب آن کشیده شود در آخر مرغ ها را هم اضافه می کنیم و کوتاه دم می گذاریم بدون اینکه ته دیگ ببندد.

در این فاصله در ظرف بزرگى تخم مرغ ها و ماست و روغن و نمک ریخته و با همزن هم می زنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم در آخر ترد را قاشق قاشق اضافه می کنیم تا یک خمیر لطیف به دست بیاید.

بعد خمیر را روى میز کار آرد پاشى کرده و با وردنه باز می کنیم یک قالب گرد ساده و وسط خالى را کاملاً با کره چرب می کنیم بعد یک مقدار از بادام ها را که کنار گذاشتیم در قالب می چینیم و قالب را ١۵ دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا بادام ها خوب سفت بشوند و موقع خمیر انداختن جدا نشوند.

بعد خمیر را که باز کردیم آرام در قالب می اندازیم و پلوى آماده را داخل آن می ریزیم بعد اضافى خمیر را روى پلو می اندازیم و در فر ۱۷۰ درجه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم تا روى نان برشته شود.

منبع:beytoote.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *