کباب کشمیری با سس مخصوص

مواد لازم :
مرغ بدون پوست و استخوان ۵۰۰ گرم
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چایخوری
گراما سالا ۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده ۱۵ گرم

طرز تهیه :
۱٫ مرغ ها را مکعبی خرد و با همه مواد لازم مخلوط کنید. آنها را ۲۴ ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

۲٫ آن همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو کنید.

مواد لازم سس مخصوص کباب کشمیری :
فلفل سبز دلمه ای ( تکه های درشت نگینی شده ) ۲ عدد
پیاز کوچک ( تکه های درشت نگینی شده ) ۲ عدد
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
هل سبز ۲ عدد
گوجه فرنگی خرد شده نگینی یا حبه ای ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خانگی حبه شده ۳۰۰ گرم
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سس مخصوص کباب کشمیری :
۱٫ در تابه متوسطی روغن مایع را بریزید و پس از اینکه که گرم شد، زیره و هل سبز را تفت دهید. سپس زنجبیل، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و گراماسالا را اضافه کنید. سپس پیاز، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سبز را بریزید و تفت دهید.

۲٫ در آخر، نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را اضافه کنید. پنیر فتا را بیفزایید و در تابه را بگذارید تا سس نیم جوش و غلیظ شود. آن را با گشنیز خرد شده تزئین و سرو کنید.

منبع : bartarinha.ir
نشر:iransurprise.ir
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *