کرپ خامه ای توت فرنگی


وجود خامه، کره و توت فرنگی در دسر کرپ خامه ای توت فرنگی به آن ترکیب رنگ چشم گیری بخشیده است. دقت داشته باشید که حداقل یک ساعت زمان برای آماده سازی مورد نیاز است.

مواد لازم :

تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۳/۴ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای نرم شده ۱ بسته
پودر قند الک شده ۱/۴ ۱ پیمانه
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
پوست لیمو خلال شده ۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه پرچرب زده شده ۱ پیمانه
توت فرنگی خرد شده ۴ پیمانه

طرز تهیه کرپ خامه ای توت فرنگی

تخم مرغ، شیر، کره ذوب شده، آرد و نمک را در مخلوط کن قرار داده و ادامه دهید تا زمانی که مواد نرم شوند.
پنیر خامه ای، پودر قند، آب لیمو، پوست لیمو خلال شده و عصاره وانیل را با همزن برقی تا رسیدن به مخلوطی نرم هم بزنید. به آرامی بر روی خامه زده شده قرار داده و آن را تا کنید.
یک تابه نچسب یا تابه روغن زده شده را روی شعله متوسط گرم کنید. برای هر عدد کرپ تقریبا ۲ قاشق غذاخوری خمیر داخل تابه بریزید. به تابه ضربه بزنید یا آن را بچرخانید تا خمیر در کل تابه پخش گردد. زمانی که خمیر بسته شد و کناره های آن شروع به قهوه ای شدن کرد آن را برعکس کنید. پخت را تا زمانی که قسمت دیگر خمیر به رنگ قهوه ای برسد ادامه دهید. کرپ ها را درون بشقاب قرار داده و با یک حوله آن ها را بپوشانید.در پایان توت فرنگی ها را خرد کرده و روی آن قرار دهید.(تزئین کنید)

نکته :

حوله مورد استفاده حتما باید مرطوب باشد.

منبع:ایران‌کوک

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *