مواد لازم:
برنج پخته شده ———–۱۰۰گرم
گوشت چرخ کرده گوساله—۴۰۰گرم
سبزی ریحان خرد شده—–۱۵۰گرم
تخم مرغ——————–۱ عدد
آرد نخود چی ————–۲ قاشق غذا خوری
نمک،زرد چوبه و فلفل—–به میزان لازم
روغن سرخ کردنی——–به میزان لازم
مواد لارم برای سس کوفته:
پیاز خرد شده ———–۲ عدد
رب گوجه فرنگی———۲ قاشق غذا خوری
سیر———————۲ حبه
پیازچه——————-۳ شاخه خرد شده
آب لیمو——————۵ قاشق غذاخوری
روغن ——————-به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با سبزی خرد شده ، تخم مرغ و آرد نخودچی مخلوط می کنیم و همراه با برنج پخته شده ۱۵ دقیقه خوب ورز می دهیم یا ۴۰ بار گوشت را به کف ظرف می زنیم تا خوب چسبندگی پیدا کند. بعد به اندازه ی ۱ گردو از این مخلوط بر می داریم و به شکل بیضی در می آوریم و در روغن خوب سرخ می کنیم. در آخر کوفته ها را در سس می خوابانیم تا آب کوفته ها گرفته شود.
منبع: برنامه غذاهای ایرانی