مواد لازم:

برنج پخته شده ———–۱۰۰گرم
گوشت چرخ کرده گوساله—۴۰۰گرم
سبزی ریحان خرد شده—–۱۵۰گرم
تخم مرغ——————–۱ عدد
آرد نخود چی ————–۲ قاشق غذا خوری
نمک،زرد چوبه و فلفل—–به میزان لازم
روغن سرخ کردنی——–به میزان لازم

مواد لارم برای سس کوفته:
پیاز خرد شده ———–۲ عدد
رب گوجه فرنگی———۲ قاشق غذا خوری
سیر———————۲ حبه
پیازچه——————-۳ شاخه خرد شده
آب لیمو——————۵ قاشق غذاخوری
روغن ——————-به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا گوشت چرخ کرده را با سبزی خرد شده ، تخم مرغ و آرد نخودچی مخلوط می کنیم و همراه با برنج پخته شده ۱۵ دقیقه خوب ورز می دهیم یا ۴۰ بار گوشت را به کف ظرف می زنیم تا خوب چسبندگی پیدا کند. بعد به اندازه ی ۱ گردو از این مخلوط بر می داریم و به شکل بیضی در می آوریم و در روغن خوب سرخ می کنیم. در آخر کوفته ها را در سس می خوابانیم تا آب کوفته ها گرفته شود.

منبع: برنامه غذاهای ایرانی

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *