آشنایی با روش تهیه یخ در بهشت آلبالو


با یخ در بهشت آلبالو،‌گرمای تابستان را تحمل پذیرتر کنید.

مواد لازم برای ۸ نفر:

شکر: ۲۰۰گرم

آب لیموی ترش تازه: ۲ قاشق غذاخوری

آب آلبالو: یک لیتر

وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه یخ در بهشت آلبالو :

*. ۸ لیوان مخصوص سرو را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

*. سپس شکر، آب آلبالو و آب لیموترش را در ظرفی روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد بجوشد.

*. شکر کاملاً حل شود. آن گاه حرارت را کم کنید تا ۳- ۲ دقیقه به آرامی بجوشد (اجازه دهید مواد خنک شود).

*. سپس در ظرف فلزی (کم عمق) بریزید و به مدت ۴-۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد یخ بزند.

*. وقتی که مواد کاملاً یخ بست از فریزر خارج کرده و با هم مخلوط کنید و مجدداً در فریزر قرار دهید.

*. تا دوباره یخ بزند؛ سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشید.

*. درون لیوان‌ها را پر کنید، با برگ نعنای تازه تزیین کنید و فوراً سرو نمایید.

یخ در بهشت آلبالو

خواص آلبالو :

*. محققان دانشگاه میشیگان دریافتند بعد از ۹۰ روز مصرف روزانه آلبالو علی رغم مصرف غذاهای سرشار از هیدارت کربن، میزان کلسترول، انسولین، گلوکز و آنتی اکسیدان های بدن موش‌ها تنها میزان کمی افزایش نشان داد.
——————————————————————
منبع:cooking.akairan.com
نشر:hamshahrionline.ir
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *