طرز تهیه میگو پفکی

این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.


وب سایت روزیاتو: این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.

مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)

۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم میگو
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق چایخوری ادویه تند

خوشمزه روز: میگوی پفکی

طرز تهیه میگو پفکی:

۱٫ در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپ‌دار بریزید.

۲٫ میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.

۳٫ در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.

۴٫ بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.

۵٫ روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.

۶٫ میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.

۷٫ پس از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *