طرز تهیه میگو پفکی
این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.
وب سایت روزیاتو: این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)
۱ پیمانه آرد
۱ قاشق غذاخوری ادویه کجون (ادویه تند)
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴۵۰ گرم میگو
۱ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری شیر
۱ قاشق چایخوری ادویه تندخوشمزه روز: میگوی پفکی
طرز تهیه میگو پفکی:
۱٫ در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از آن را درون کیسه زیپدار بریزید.
۲٫ میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.
۳٫ در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.
۴٫ بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.
۵٫ روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید.
۶٫ میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید.
۷٫ پس از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید.