دسر فروماژ پرتقال

مونس

دسر فروماژ پرتقال

این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا که فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یک دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذکر کنیم .

دسر فروماژ پرتقال
این دستور برای ۶ – ۵ نفر کافی است.

زرده تخم‌مرغ ۴ عدد

شکر یک و یک چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال ۵ پیمانه (۳۸۰ گرم)

خامه پاستوریزه یک پیمانه (۲۰۰ گرم)

ورق ژلاتین ضخیم ۴ ورق

رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می‌زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم کرده و در یک دوم پیمانه آب جوش حل کنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط کرده و شکر را به آب پرتقال اضافه کنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید. مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت که کرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال کافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور ۴ ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

منبع: jamejamonline.ir


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرز تهیه حلوای برنجی

طرز تهیه حلوای برنجی مواد لازم : آرد برنج یک لیوان روغن جامد نصف لیوان شکر نصف لیوان آب نصف لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران حل شده یک قاشق غذا خوری خلال پسته وبادام یا پودر نارگیل به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا برای تهیه ی شربت این حلوا […]

Subscribe US Now