ژله آفتابگردان

مونس

ژله آفتابگردان


مواد لازم
چیپس شکلاتی به مقدار لازم
ژله زرد ۱ بسته
ژله سبز ۱ بسته
ژله آلوئه ورا ۱/۲ بسته
بستنی وانیلی ۱/۲ لیوان
زعفران به مقدار لازم

ژله آفتابگردان
طرز تهیه:

ابتدا یک چهارم بسته ژله آناناس را با یک سوم لیوان آب جوش و شکلات چیپسی مخلوط می کنیم

سپس از مخلوط فوق در مرکز قالب افتابگردان می ریزیم وآنرا در یخچال می گذاریم تا ببنده .

حالا یک بسته ژله آناناس را با یک و یک چهارم لیوان آب جوش مخلوط می کنیم .و حدود سی ثانیه در مایکروفر قرار می دهیم تا شفاف بشه .بستنی را از قبل در هوای ازاد قرار می دهیم تا به دمای محیط برسه .حالا بستنی را به ژله آناناس که کمی از حرارت افتاده اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم و بعد کمی زعفران به آن می افزاییم تا خوشرنگ تر شود.

ژله بستنی آناناس را با قاشق به ارامی در قالب می ریزیم تا فقط گلبرگ ها را پر کند و مجددا در یخچال می گذاریم .

در نهایت دو بسته ژله لیمو (که من از نوع دراژه استفاده کردم و بسیاررنگ سبز خوشرنگی دارد )را طبق دستور روی بسته درست می کنیم و حتما روی بخار کتری ویا در مایکرو فر (به مدت سی ثانیه ) قرار می دهیم تا شفاف بشه .وحتما در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه .

وقتی لایه دوم بسته شد خیلی به ارامی وبا قاشق رنگ سبز را در قالب می ریزیم وبه مدت چهار ساعت در یخچال می گذاریم تا ژله کاملا جا بیفته .

برای برگرداندن آن ابتدا با سر چاقو لبه ژله را ازاد می کنیم و به مدت بیست ثانیه در اب نسبتا گرم قرار می دهیم تا آزاد بشه وسپس بر می گردانیم ..

سایر نکات

چون گلبرگ ها ی آن ژله بستنی است لطفا ژله را در اب خیلی داغ قرارندهید تا اب نشه .

یادتون نره اول حتما قالبو چرب کنین.

بانو مشکات
منبع:mabanoo.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

طرز تهیه سوپ پیازچه

طرز تهیه سوپ پیازچه مواد لازم برای سوپ پیازچه : آب مرغ یک لیوان پیازچه ۲۰۰ گرم قارچ ۱۵۰ گرم هویج دو عدد جو پرک ۱/۵ پیمانه شیر یک لیوان (دلخواه) خامه سه قاشق سوپخوری (دلخواه) نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه سوپ پیازچه : ابتدا جو را […]

Subscribe US Now