طرز تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص عید نوروز ۱۴۰۰

دیدگاه خود را بنویسید.

شیرینی نارگیلی مخصوص عید نوروز

نوروز در پیش است و پخت شیرینی خانگی با توجه به ویروس کرونا ( کوید ۱۹ ) توصیه میشود . یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه و پرطرفدار نوروزی که روش پخت اسانی دارد شیرینی نارگیلی است . در این مطلب از ایران ناز شما را با طرز تهیه شیرینی نارگیلی که ساده و زود آماده می شود و طرفدارن بسیار زیادی نیز دارد آشنا میکنیم امیدواریم این شیرینی را بپزید و از طعم آن لذت ببرید

مواد لازم برای شیرینی نارگیلی

سفیده تخم مرغ : ۴ عدد از تخم مرغ کوچک

پودر نارگیل : ۱۲۵ گرم

شکر : ۱ پیمانه سر پر

روغن مایع : ۲۵ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری

سرکه یا آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری

پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

داخل ظرف تفلون یا هر ظرف نچسب دیگری سفیده تخم مرغ را با پودر نارگیل مخلوط کنید و بعد به آن شکر و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب کنید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید به صورتی که به مرحله جوش نرسد ولی اگر دستمان را روی مواد قرار دهیم دستمان بسوزد.

که به این مرحله داغ زدن میگویند و باید با دقت انجام شود. بعد از ۵ تا ۶ دقیقه هم زدن مواد ترکیب شده، آن را از روی حرارت برمیداریم و
بلافاصله سرکه یا آب لیمو را به آن اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. اجازه دهید ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد از حرارت بیفتند و خنک تر شوند.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد شیرینی را که از حرارت افتاد داخل قیف با ماسوره ساده بزرگ بریزید و برای راحتی این کار ماسوره را داخل یک لیوان کشیده و بلند قرار دهید و مایه شیرینی را داخل ماسوره بریزید.

با فشار قیف مایه شیرینی ها را با فاصله در سینی فر بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و در فر گرم شده با حرارت ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید
به طوری که یک حاله طلایی رنگ در زیر شیرینی مشاهده شود. در این فاصله نباید در فر را باز کرد چون پف شیرینی میخوابد و شیرینی آماده شده را میتوان در ظرف دربسته به مدت یکماه در یخچال نگهداری کنید.

نکته برای درست کردن شیرینی نارگیلی

اگر شیرینی به کاغذ روغنی چسبید یک دستمال یا حوله را مرطوب کنید و از پشت زیر شیرینی ها بکشید تا شیرینی ها به راحتی از کاغذ جدا شوند.

نوع سرکه و یا رنگ آن فرقی نمیکند و ریختن سرکه یا آبلیمو فقط برای تثبت نگه داشتن رنگ سفید شیرینی بکار می رود.

در این شیرینی حتما از شکر استفاده شود و پودر قند یا چیز دیگری جایگزین نشود.

نکات تکمیلی در مورد شیرینی نارگیلی

۱٫ شیرینی نارگیلی جزو کیک و شیرینی – شیرینی عید نوروز میباشد

۲٫ زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه

۳٫ و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .

۴٫ شیرینی نارگیلی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .

۵٫ توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

منبع:irannaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *