آبگوشت با چشمبلبلی
مجله سیب سبز: اگر مدتی است که به خاطر داشتن مشکل گوارشی کلا آبگوشت را از لیست غذاهایتان حذف کردهاید و حتی خیساندن نخود و لوبیا از قبل هم، دردی را برایتان دوا نمیکند، آبگوشت را با لوبیا چشم بلبلی بپزید. مطمئن باشید مشکلتان برطرف میشود و با خیال راحت میتوانید آبگوشت بخورید.
مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت آبگوشتی
۲ عدد پیاز
۲ عدد سیبزمینی بزرگ
۱ پیمانه لوبیا چشمبلبلی
۳۰۰ گرم سبزی شامل تره، جعفری، شنبلیله (مقدار شنبلیله کمتر از جعفری و تره باشد)
۲ عدد گوجهفرنگی
۴ عدد لیمو عمانی
۱ قم زردچوبه
۱ قس رب
۱ قس ادویه مخلوط
نمک و فلفل به مقدار لازم
۳ حبه سیر
کمی روغن
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا لوبیا را پاک کرده و پس از شستن، در کاسه مناسبی، مقداری آب بریزید و بگذارید حدود یک ساعت خیس بخورد. در این فاصله گوشت را بشویید، در سبد بریزید و صبر کنید تا آب اضافی آن خارج شود.
۲٫ یکی از پیازها را پوست کنده و خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت دهید. بعد زردچوبه و ادویه مخلوط را اضافه کنید و آن را نیز کمی حرارت دهید تا طعم خامیاش گرفته شود.
۳٫ حبههای سیر را پوست کنده و به قطعات ریز خرد کنید. پس از آن سیرهای خرد شده را به پیاز اضافه کنید و همراه با آن کمی تفت دهید. حالا گوشت را در قابلمه بریزید و حدود ۲ لیوان آب همراه با کمی نمک و فلفل اضافه کنید. در این مرحله حرارت زیر قابلمه را کم کرده ، صبر کنید تا گوشت بپزد.
۴٫ سبزیها را تمیز کرده، بعد از شستن ریز خرد کنید و پیاز دوم را هم خرد کرده در تابهای جداگانه با کمی روغن روی حرارت قرار داده ، تفت دهید تا پیاز طلایی شود بعد سبزیها را افزوده، تفت داده و حرارت را خاموش کنید و کنار بگذارید.
۵٫ سیبزمینیها را پوست گرفته، بشویید، به چهار قسمت تقسیم کرده و به همراه سبزی، داخل قابلمه حاوی گوشت بریزید، سپس لیمو عمانیها را شسته توسط چاقو چند شیار در آن ایجاد کنید و داخل قابلمه بریزید، حالا گوجه فرنگیها را هم به چهار قسمت تقسیم کرده داخل قابلمه بریزید. در آخر نوبت اضافه کردن رب است. آن را هم افزوده و حرارت را کم کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
————————————–
منبع:www.bartarinha.ir