آبگوشت روسیبا طرز تهیه آبگوشت روسی آشنا شوید.

آبگوشت روسی

مواد لازم:
گوشت گوساله نیم کیلوگرم آبگوشت روسی
هویج سه عدد
سیب‌زمینی دو عدد
کلم نصف بوته
برگ‌بو یک عدد
میخک یک عدد
جعفری دو قاشق چایخوری
پیازچه دو قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
پیاز کوچک یک عدد
رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
چغندر نیم کیلوگرم
خامه درصورت تمایل کمی

طرز تهیه آبگوشت روسی:
حدود سه لیتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگ‌بو و میخک به آن اضافه می‌کنیم، سپس حرارت را کم کرده و نیم ساعت که غذا جوشید چغندرها را از آن درآورده، کنار گذاشته و کلم خرد شده را به برش اضافه می‌کنیم. می‌توانیم چغندر را رنده یا خرد کرده و با روغن و پیاز کمی تفت دهیم. رب را هم به این مواد اضافه کرده و آن را نیز تفت می‌دهیم و بعد چغندر، پیاز و رب را به ظرف غذا اضافه می‌کنیم، برگ‌بو و میخک را از قابلمه خارج کرده، نمک و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش می‌کنیم. غذا را همراه جعفری، پیازچه و در صورت تمایل با خامه تزئین و سرو می‌کنیم.

سیب‌زمینی‌ و هویج را خرد کرده، همراه چغندر و پیاز تفت داده و با رب به غذا اضافه می‌کنیم.

انرژی کل آبگوشت ۱۷۳۹ کیلوکالری

منبع:goyda.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *