مواد لازم:

نصف یک هندوانه (حدود دو نیم کیلوگرم)
۴ تا ۶ قاشق چایخوری شکر قهوه ای طلایی
عصاره ۲ تا ۳ عدد لیموترش
۲ قاشق چایخوری آب پرتقال
یخ خرد شده

طرز تهیه:

هندوانه رو بریده و پوست و دانه هاش رو بیرون بریزین. اون رو داخل یه غذاساز ریخته و همراه با شکر، عصاره لیمو و آب پرتقال خوب ترکیب کنین. اگه لازمه شکر بیشتری بهش اضافه کنین.

حالا با استفاده از یه صافی و کمی فشار عصاره رو داخل پارچ بریزین تا دانه های باقی مونده هندوانه دربیان. بعد آبمیوه رو داخل لیوان ریخته و مقداری یخ خرد شده بهش اضافه کرده و سرو کنین.

منبع:novinzi.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *