مواد لازم:
نصف یک هندوانه (حدود دو نیم کیلوگرم)
۴ تا ۶ قاشق چایخوری شکر قهوه ای طلایی
عصاره ۲ تا ۳ عدد لیموترش
۲ قاشق چایخوری آب پرتقال
یخ خرد شده
طرز تهیه:
هندوانه رو بریده و پوست و دانه هاش رو بیرون بریزین. اون رو داخل یه غذاساز ریخته و همراه با شکر، عصاره لیمو و آب پرتقال خوب ترکیب کنین. اگه لازمه شکر بیشتری بهش اضافه کنین.
حالا با استفاده از یه صافی و کمی فشار عصاره رو داخل پارچ بریزین تا دانه های باقی مونده هندوانه دربیان. بعد آبمیوه رو داخل لیوان ریخته و مقداری یخ خرد شده بهش اضافه کرده و سرو کنین.
منبع:novinzi.com