آشنایی با روش تهیه خورش باقالا سبزآشنایی با روش تهیه خورش باقالا سبز

آشنایی با روش تهیه خورش باقالا سبز

بازدید۴۵

فریده روستا: بیشتر ما کاربرد اصلی باقالا سبز را درباره پلو می‌دانیم؛ در حالی که باقالاسبز نه‌تنها در خوراک‌های مختلف بلکه در خورشی مجزا به نام خورش باقالا نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد

جالب توجه اینکه در این خورش نیز سبزی طعم‌دهنده به باقالا همان شوید است.

مواد لازم برای ۶ نفر:

– باقالا بدون پوست؛ یک کیلوگرم
– گوشت لخم؛ نیم کیلوگرم
– پیاز؛ یک عدد
– شوید تازه؛ نیم کیلوگرم یا شوید تازه خرد‌شده؛ ۳۰۰ گرم
– سیر؛ ۴ حبه
– نمک و فلفل؛ به میزان لازم
– زردچوبه؛ یک قاشق چای‌خوری
– پودر زعفران؛ یک قاشق چای‌خوری

*آشنایی با روش تهیه خورش باقالا سبز

روش پخت:

۱ – ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید، سپس داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد آن را ریز خرد کنید.

۲ – در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود؛ سپس شوید خرد‌شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را نیز پوست کنده، ریز خرد کنید؛ سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، شعله اجاق‌گاز را خاموش کنید و مواد تفت‌داده‌شده را کنار بگذارید.

۳ – پیاز را به‌صورت خلالی خرد کرده ، در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود؛ سپس پیاز را اضافه کنید و به‌طور کامل تفت دهید؛ البته هنگام سرخ کردن پیاز، زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.

۴ – از طرف دیگر، گوشت را پاک کرده، بعد از شستن به‌صورت قیمه‌ای خرد کنید؛ سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید. حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود ۲ تا ۳ لیوان آب‌جوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به‌طور کامل بپزد.

۵ – باقالا را به همراه شوید، سیر خرد‌شده و کمی نمک به مخ

لوط گوشت و پیاز اضافه کنید؛ سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود ۴۵ دقیقه زمان می‌برد

نکته:

بعضی‌ها در مراحل پایانی پخت این خورش، تخم‌مرغ نیز به مواد ‌آن می‌افزایند؛ به این ترتیب که با توجه به این میزان مواد، زرده و سفیده ۲تخم‌مرغ را از هم جدا کرده ، ابتدا سفیده تخم‌مرغ را به خورش اضافه می‌کنند و همان‌طور که قابلمه روی شعله اجاق‌گاز قرار دارد، هم می‌زنند تا سفیده‌ها با مواد مخلوط شوند و بپزند؛ سپس زرده‌ها را روی خورش می‌ریزند و با گذاشتن در قابلمه، ۵ تا ۱۰دقیقه صبر می‌کنند تا زرده‌ها سفت شوند و در پایان به‌همین صورت سرو می‌کنند.

منبع:hamshahrionline.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *