;

مواد لازم برای آش گیلدیک

گل نسترن: ۵۰۰ گرم
سبزی آش (پاک کرده و خرد شده): یک کیلوگرم
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
تفاله پیاز (رنده شده و آب گرفته): ۵۰–۴۰ گرم
نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز پخته شده از هرکدام: ۱/۲ پیمانه
برنج: یک پیمانه
برگ زردآلو: یک پیمانه
آلوچه: یک پیمانه
لواشک: ۲۵۰ گرم
مغز گردو: یک پیمانه
نعنا داغ و پیاز داغ: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه آش گیلدیک

گوشت را با تفاله پیاز و مقداری نمک مزه دار کرده و به صورت گوشت قلقلی سرخ می کنیم.

برنج را با ۶ پیمانه آب روی حرارت گذاشته تا کاملاً باز شود، سپس نمک و سبزی را اضافه کرده، پس از چند دقیقه حبوبات و مابقی مواد را اضافه کرده و اجازه می دهیم آش جا بیافتد. برای سرو آش را در ظرف مناسب ریخته و با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.

نکته: گل نسترن را باید ۳ روز خیس کرده، سپس در هنگام استفاده از صافی رد می کنیم. برگ زردآلو، آلوچه و لواشک را ۲۴ ساعت خیس می کنیم.


منبع:namnak.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *