آش گشنیز همدانطرز تهیه آش گشنیز همدان

آش گشنیز همدان

مواد لازم برای چهار نفر:
گشنیز خرد شده: چهار پیمانه
برنج: نصف پیمانه
عدس: یک پیمانه
لپه: نصف پیمانه
پیاز: یک عــدد
ســیر: سه حبه
کره: ۵۰ گرم
غوره یا آبغوره: نصف پیمانه
استاک گوشت: چهار پیمانه
نعنا و پیاز داغ و کوفــته ریزه: به میزان لازم
نمک و ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه آش گشنیز همدان :
برنج را شسته و در آب می‌خیسانیم. پیاز را خلالی خرد کرده، همراه با سیرهای خرد شده با کره سرخ می‌کنیم، سپس عدس، لپه و استاک را افزوده و اجازه می‌دهیم حبوبات نیم‌پز شوند. برنج، گشنیز، ادویه و نمک را اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم بپزند، در اواخر پخت آبغوره یا غوره را اضافه می‌کنیم. هنگام سرو از نعنا و پیاز داغ و کوفته ریزه برای تزیین استفاده می‌کنیم.

منبع:ashpaziema.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *