;

آموزش تهیه سوسیس و کالباس در خانه
برخی افراد استفاده از سوسیس و کالباس رابه خاطر اینکه شاید در تهیه آن بهداشت به خوبی رعایت نمی شود دوست ندارند.

مواد لازم:

گوشت مرغ بدون استخوان: ۱ کیلو (میتوان از گوشت قرمز نیز به همین شیوه استفاده نمود)
سیر: ۳ حبه
زرده ی تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۳ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه: ۵/۰ قاشق مربا خوری
نمک: ۱ قاشق مربا خوری
دارچین: یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل: یک پنجم قاشق مربا خوری
هل: ۵/۰ قاشق مربا خوری
میخک: اندازه ی یک عدس
جوز هندی: اندازه ی ۲ عدس
( به جای میخک و جوز هندی می توان از ۵/۰ قاشق مربا خوری آویشن استفاده شود . )
روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری

آموزش تهیه سوسیس و کالباس در خانه
طرز تهیه:
گوشت مرغ را همراه سیر، ۳ بار چرخ می کنیم. آرد را در یک بشقاب الک کرده و تمام ادویه ها را به آن اضافه کرده و آن را خوب مخلوط کرده و دوباره الک کرده و به مرغ اضافه می کنیم، تخم مرغ را هم اضافه کرده و با دست خوب ورز می دهیم. روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر در آید. فویل آلومینیم به عرض ۶۰ سانت و طول یک متر را روی کابینت پهن کرده و مواد کالباس را روی آن گذاشته و خوب می پیچیم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بخار پز کرده ( با در دستگاه بخار پز کرده قرار می دهیم ) بعد از این آن را در داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه ی دلخواه بوش می زنیم. « لازم به ذکر است که میزان ادویه ها حتما باید به اندازه ی گفته شده باشد. »

—————————————————————————————————————————————————————————————–
منبع:آکا ایران

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.