آموزش خورشت آلو بخارا
مواد لازم (برای۴تا ۵ نفر):
سینه و ران خورد کرده نیم کیلو
پیاز ساطوری شده ۱عدد
آلوبخارا خیسانده و هسته گرفته شده نیم کیلو
زعفران وزردچوبه به میزان لازم
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
شکر در صورتی که دوست داشته باشید خورشتتان ۲ مزه باشد
خلال بادام برای تزئین
آموزش خورشت آلو بخارا
طرز تهیه :
۳-۴ قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و مرغ را ۱۰-۱۲ دقیقه در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود . مرغ را با قاشق سوراخ دار بردارید و کنار بگذارید . پیاز را در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد .
آلو را اضافه کنید و ۵-۶ دقیقه بچرخانید . زردچوبه یا زعفران ( حل شده در اندکی آب داغ) را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و یک چرخ بدهید . یک پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . مرغ را به قابلمه برگردانید ،شعله را کم کنید ، در قابلمه را ببندید و مرغ را ۳۰-۳۵ دقیقه بپزید تا به روغن بنشیند
منبع:ایران ویج