آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
آموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی در منزل
مواد لازم ماهی کنجدی:
فیله ماهی :•: ۳۰۰ گرم
کنجد خام :•: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل :•: ۲ قاشق غذاخوری
شیر :•: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه ماهی کنجدی ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا داغ شود.سپس فیله ها را پاک کنید و بشورید (ماهی انتخابی شما اگر شیر ماهی یا قباد باشد بهتر است)
کنجدهای خام را روی سینی بریزید و شیر را در کاسه ای بزرگ بریزید و سس خرددل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید و فیله ها را در آن ۵ دقیقه بخوابانید
و سپس در سینی کنجد قرار دهید و هر دو طرف آن را در کنجد بغلتانید و سپس تکان دهید تا اضافه کنجدها بریزد.روی سینی فر یک قاشق روغن بریزید و با قلمو آن را پخش کنید
تا تمام سینی چرب شود و فیله ماهی ها را روی سینی بگذارید ودر فر قرار دهید و ۱۰تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا ماهی کاملا بپزد،سپس ماهی کنجدی را در بشقاب یا دیس بکشید
و با هر چه که دوست دارید تزئین کنید و نوش جان کنید.
منبع:mepatogh.ir