آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

آموزش طرز تهیه ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

آموزش آشپزی و دستور پخت ماهی کنجدی خوشمزه و مجلسی در منزل

مواد لازم ماهی کنجدی:

فیله ماهی :•: ۳۰۰ گرم

کنجد خام :•: ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل :•: ۲ قاشق غذاخوری

شیر :•: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه ماهی کنجدی ابتدا فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا داغ شود.سپس فیله ها را پاک کنید و بشورید (ماهی انتخابی شما اگر شیر ماهی یا قباد باشد بهتر است)

کنجدهای خام را روی سینی بریزید و شیر را در کاسه ای بزرگ بریزید و سس خرددل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید و فیله ها را در آن ۵ دقیقه بخوابانید

و سپس در سینی کنجد قرار دهید و هر دو طرف آن را در کنجد بغلتانید و سپس تکان دهید تا اضافه کنجدها بریزد.روی سینی فر یک قاشق روغن بریزید و با قلمو آن را پخش کنید

تا تمام سینی چرب شود و فیله ماهی ها را روی سینی بگذارید ودر فر قرار دهید و ۱۰تا ۱۲ دقیقه صبر کنید تا ماهی کاملا بپزد،سپس ماهی کنجدی را در بشقاب یا دیس بکشید

و با هر چه که دوست دارید تزئین کنید و نوش جان کنید.

منبع:mepatogh.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *