اسفناج پلوطرز تهیه اسفناج پلو

اسفناج پلو

دیدگاه خود را بنویسید.

بازدید۴۷

پلو اسفناج یا اسفناج پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانه که به فراموشی سپرده شده. اسفناج امروزه یکی از شناخته شده ترین سبزی ها میان افراده که در فصول خاصی از سال رشد می کنه. با تهیه این سبزی مفید از بازار و نگهداری و فریز کردنش می تونین هر زمانی که مایل بودین در انواع پلوها و خورش ها استفاده کنین. اسفناج پلو رو می شه در دو وعده ناهار و یا شام میل کرد.

زمان آماده سازی ۳۰ دقیقه
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
کل زمان ۱ ساعت ۱۵ دقیقه
وعده غذا شام, ناهار
ملل ایرانی
نفرات ۴ نفر
کالری

ابزار مورد نیاز :

قابلمه
قاشق
چاقو

مواد لازم :

▢ ۵۰۰ گرم اسفناج
▢ ۳ پیمانه برنج
▢ ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
▢ ۱ عدد پیاز (رنده شده)
▢ روغن زیتون (به میزان لازم)
▢ نمک و فلفل (به میزان لازم)
▢ ۲ قاشق سوپخوری زعفران
▢ ۱۰۰ گرم کره

دستور تهیه :

۳۰۰ گرم از اسفناج رو کمی خرد کرده و در تابه‏ ای حاوی کمی روغن تفت بدین تا آبش کاملاً کشیده بشه.
برنجی رو که از قبل خیس کردین رو به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در قابلمه ‏ای حاوی آب جوش بریزین تا آماده بشه، سپس آبکش کنین.
در ظرفی، گوشت چرخ‏ کرده، پیاز، مابقی اسفناج خام خورد شده، فلفل و نمک رو با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز بدین تا کاملاً مواد با هم مخلوط بشن و مواد حالت چسبندگی پیدا کنه.
از مایه به اندازه‏ های کوچک بردارین و به شکل کوفته قلقلی دربیارین و سرخ کنین.
در یه قابلمه مقداری از برنج رو بریزین، سپس روی اون اسفناج تفت داده‏ شده و کوفته ‏قلقلی سرخ شده رو ریخته و مجدداً مقداری برنج بریزین. به همین ترتیب، لایه ها رو تکرار کنین تا کل مواد تمام بشه.
پس از پخت، اسفناج‏ پلو رو در ظرف موردنظر کشیده و با زعفرون تزیین کنین.
نوش جان

منبع:ghazapaz.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *