;


مواد لازم :
آب زرشک ۲ لیوان
آب انار ۲ لیوان
شربت آلبالو ۱ لیوان
آب انگور سیاه نصف لیوان
سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
میخک ۲ دانه
چوب دارچین ۲ تکه
نعناع تازه ۲ شاخه
نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :
نیم کیلو گرم زرشک را تمیز کرده و داخل ۳ لیوان آب خیس کرده و به مدت دو ساعت آن را کنار می گذاریم. سپس در دستگاه غذاساز آن را میکس می کنیم. داخل قابلمه ریخته و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می جوشانیم.

سپس آن را صاف می کنیم. آب زرشک همراه با آب انار و شربت آلبالو به علاوه آب انگور – سرکه بالزامیک – میخک و دارچین و نمک را با هم مخلوط می کنیم. برگ نعناع تازه را داخل مواد انداخته و با چند تکه یخ در صورت تمایل ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر را سرو می کنیم.

انواع شربت و نوشیدنی – groohashpazi.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.