این غذا یک نوع اسنک هندی هست که در بیشتر جاهای هند درست میشه . میشه در آن انواع بیشتری از سبزیجات را استفاده کرد ، یا فقط یک یا دو نوع

اسنک هندی

این غذا یک نوع اسنک هندی هست که در بیشتر جاهای هند درست میشه . میشه در آن انواع بیشتری از سبزیجات را استفاده کرد ، یا فقط یک یا دو نوع .

طرز تهیه برای ۲۸ عدد Pakora :

۳/۲ – ۲ فنجان آرد نخودچی

۲/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل

نمک به میزان لازم

۴ قاشق چایخوری روغن مایع

۴/۱-۱ فنجان آب – مقداری که خمیر به دست نچسبد

روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن

۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز

۱ عدد سیب زمینی

۱ عدد پیاز

۱ عدد بادنجان کوچک

۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا

۴/۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

ابتدا بادنجان و پیاز و سیب زمینی پوستشان را می کنیم.و به همراه بقیه سبزیجات ریز خورد می کنیم.در یک کاسه آرد نخودچی ، پودر فلفل ، گرم ماسالا و همه سبزیجات رو باهم خوب مخلوط می کنیم.نمک و بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده ، ۴ قاشق چایخوری روغن را در یک ماهیتابه کوچک به اندازه ای که از آن دود بلند شود گرم می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم . آب را تا جایی که خمیر یکدستی بوجود بیاید ، به مواد اضافه می کنیم.خمیر را خوب مخلوط می کنیم. در ماهیتابه دیوار بلند روغن را داغ می کنیم . از مواد به شکل توپی برداشته و در روغن سرخ می کنیم . با کفگیر آنها را پشت و رو می کنیم تا خوب سرخ شوند و مواد داخل آن خوب پخته شود. این غذا بعد از سرخ شدن شکل منظمی نداره.و میشه با ماست میل کرد.
—————————————————
منبع:ارکیده

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *