املت آمریکایی
مواد لازم:
مناسب برای دو نفر
تخم مرغ بزرگ : ۲ عدد
نمک دانه درشت : ۱/۸ قاشق چایخوری
روغن زیتون یا کره : یک قاشق چایخوری
سالسای تازه : ۲ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده : یک قاشق سوپخوری
پنیر خامهای تند : ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
از خوردن املت با همان طعم تکراری و معمولی خسته شدهاید؟ پس املتی با اصالت جنوب غربی آمریکا را که بسیار آسان است امتحان کنید.
درست کردن املت برای زمانی که وقت کافی و حوصله آشپزی ندارید، ایدهای خوبی به نظر میرسد. املت آمریکایی یک غذای سبک و قابل سرو برای صبحانه، عصرانه و شام است.
املت آمریکایی، املتی است که اغلب در جنوب غربی آمریکا با پیاز، گوجه و فلفل سبز و یک لایه پنیر طبخ میشود، این املت به دلیل میزان زیاد سبزیجات و همچنین تنوع بالای آنها معروف شده است. گاهی اوقات این املت با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو میشود.
در دستور پخت اصلی این املت، پنیر جک (Jack) که بافتی خامهای و تند دارد، استفاده میشود. میتوانید به جای آن از پنیر خامهای با طعم تند استفاده کنید یا به پنیر خامهای ساده به اندازه دلخواهتان فلفل اضافه کنید.
۱ – تخممرغها و نمک را در ظرف کوچکی مخلوط کنید تا کف کند.
۲- ته تابه را با روغن زیتون یا کره چرب کنید.
۳- پنیر خامهای تند، سالسای تازه و برگهای گشنیز را به تخممرغها اضافه کنید و درون تابه بریزید، ۱۰دقیقه با شعله کم بگذارید بپزد.
۴- املت آماده شده را برش بزنید و در بشقاب سرو بگذارید و روی آن کمی سس سالسا بریزید
منبع:negaheparsi.ir