املت مجارستانی

املت مجارستانی


سوسیس و تخم‌مرغ از مواد اصلی این املت محسوب می‌شوند
.

زمان تهیه: ۱۵ دقیقه
———————

مواد لازم برای ۴ نفر:
پیاز کوچک: یک عدد
روغن زیتون: ‌یک قاشق سوپ‌خوری
سوسیس: ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۶ عدد
پودر پاپریکا
نمک و فلفل

طرز تهیه املت مجارستانی:

• پیازها را ریز خرد کرده سپس سوسیس‌ها را خرد کنید.
• تخم‌مرغ‌ها را درون کاسه‌ای هم زده سپس پودر پاپریکا، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و هم بزنید.
• تابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار داده و مقداری روغن زیتون در آن حرارت دهید.
• وقتی روغن داغ شد پیازها را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
• سوسیس‌ها را به ظرف اضافه کرده و ۴- ۳ دقیقه آن‌ها را تفت دهید.
• مخلوط تخم‌مرغ را به ظرف اضافه کنید.
• مخلوط را خوب هم زده و تا زمانی که ته آن طلایی قهوه‌ای شده و روی آن خوب بپزد آن را حرارت دهید.

www.yours.ie
نشر:hamshahrionline.ir
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.