املت کالباس یا ژامبون

املت کالباس یا ژامبون

مواد لازم

برای چهار نفر

تخم مرغ – ۸ عدد

کالباس یا ژامبون – ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

سیب زمینی – ۳۵۰ گرم

کره – ۱۰۰ گرم

جعفری خرد شده – ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه املت کالباس یا ژامبون :

سیب زمینی را پخته ، پوست می گیریم و به قطعات کوجک خرد می کنیم. ژامبون را نیز خرد کرده با سیب زمینی مخلوط می نمائیم . کمی نمک و فلفل به آن می زنیم . نصف کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم تا آب شود . سیب زمینی و ژامبون را کمی در کره سرخ می کنیم و جعفری را در آن می ریزیم و بهم می زنیم .

۴ عدد از تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم. بهتر است تخم مرغ ها را با همزن برقی ، خوب بزنیم تا کف کنند. بقیه کره را در تابه مناسبی که بهتر است تفلون گرد باشد ، می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب شود.

مایه تخم مرغ را در تابه می ریزیم و چند لحظه درآن را می گذاریم تا کمی بسته شود.

مایه ژامبون و سیب زمینی را روی سطح مایه تخم مرغ می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم . ۴ عدد تخم مرغ باقیمانده را با کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و خوب بهم می زنیم تا کف کنند ، این مایه را روی سیب زمینی و ژامبون می ریزیم و اطرافش را صاف می کنیم . در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا املت کاملا برشته شود . بعد لبه تابه را کنار دیس گرد مناسبی می گذاریم واملت کالباس یا ژامبون را با احتیاط در دیس قرار می دهیم.
منبع:groohashpazi.blogfa.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *