بالهای ترد مرغ، غذای عالی ای برای تماشای تلویزیون در آخر هفته ها است. میل شماست که آنها را تنهایی جلوی تلویزیون بخورید یا در یک مهمانی.
مناسب برای: ۸ نفر
زمان آماده سازی: بیش از ۱ ساعت
مواد لازم
بازوی مرغ ۱۶ عدد (۸۰۰ گرم)
باترمیلک ½۱ پیمانه
پودر سوخاری ذرت ¼۱ پیمانه
پودر چیلی مکزیکی ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- مرغ ها را در ظرف بزرگ سرامیکی یا شیشهای بریزید.
۲- باتر میلک را اضافه کنید. مرغها را در باتر میلک هم بزنید تا همه جای آنها پوشیده شود.
۳- در ظرف را بگذارید. برای ۱ ساعت در یخچال نگه دارید.
۴- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی بزرگ فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
۵- پودر سوخاری، پودر چیلی، نمک و سیر را در کاسهای ترکیب کنید.
۶- مرغها را از داخل باتر میلک بیرون بیاورید.
۷- بالهای مرغ را یکی یکی در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید تا تماماً پوشیده شوند. آنها را روی سینی فر آماده شده بچینید.
۸- مرغها را برای ۰۴ تا ۰۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند و خوب بپزند و در این حین گهگاهی آنها را بچرخانید.
۹- با پرههای لیموترش سرو کنید.
نکات
۱۶ عدد بال مرغ برای غذای اصلی ۴ تا ۶ نفر کافیست. این غذا برای مزهدار شدن مرغها ۱ ساعت و برای پخت و آماده کردن آنها نیز ۱ ساعت زمان نیاز دارد.
————————————————————————————————————————————————————————-
منبع:mihanfal.com
نشر:ashpazi.persianblog.ir
بازنشر:mounes.ir