بال‮های ترد مرغ، غذای عالی‮ ای برای تماشای تلویزیون در آخر هفته‮ ها است. میل شماست که آنها را تنهایی جلوی تلویزیون بخورید یا در یک مهمانی.

مناسب برای: ۸ نفر

زمان آماده سازی: بیش از ۱ ساعت

مواد لازم
بازوی مرغ ۱۶ عدد (۸۰۰ گرم)
باترمیلک ½۱ پیمانه
پودر سوخاری ذرت ¼۱ پیمانه
پودر چیلی مکزیکی ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ قاشق غذاخوری
لیمو ترش به مقدار لازم
طرز تهیه

۱- مرغ ها را در ظرف بزرگ سرامیکی یا شیشه‮ای بریزید.

۲- باتر میلک را اضافه کنید. مرغ‮ها را در باتر میلک هم بزنید تا همه جای آنها پوشیده شود.

۳- در ظرف را بگذارید. برای ۱ ساعت در یخچال نگه دارید.

۴- فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی‮گراد گرم کنید. روی سینی بزرگ فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

۵- پودر سوخاری، پودر چیلی، نمک و سیر را در کاسه‮ای ترکیب کنید.

۶- مرغ‮ها را از داخل باتر میلک بیرون بیاورید.

۷- بال‮های مرغ را یکی یکی در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید تا تماماً پوشیده شوند. آنها را روی سینی فر آماده شده بچینید.

۸- مرغ‮ها را برای ۰۴ تا ۰۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند و خوب بپزند و در این حین گهگاهی آنها را بچرخانید.

۹- با پره‮های لیموترش سرو کنید.
نکات

۱۶ عدد بال مرغ برای غذای اصلی ۴ تا ۶ نفر کافیست. این غذا برای مزه‮دار شدن مرغ‮ها ۱ ساعت و برای پخت و آماده کردن آنها نیز ۱ ساعت زمان نیاز دارد.

————————————————————————————————————————————————————————-
منبع:mihanfal.com
نشر:ashpazi.persianblog.ir
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *