برنج و مرغ اسپانیایی

مواد لازم برنج و مرغ اسپانیایی برای ۴ نفر :

مواد لازم /اندازه مقدار / کالری
————————————
روغن زیتون/۳ قاشق مرباخوری۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری

ران مرغ بدون پوست و استخوان/۴۰۰ گرم۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده /یک عدد۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری

فلفل دلمه ای سبز خرد شده/ یک عدد۰۰ گرم / ۱۵ کالری

سیر له شده/۴ حبه۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری

آویشن خشک /یک قاشق مرباخوری خشک۱۰۰ گرم / ۲۷۶ کالری

برنج/ ۳چهارم پیمانه۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری

زعفران /کمی۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری

آب مرغ /یک و سه چهارم پیمانه۱۰۰ گرم / ۵۰ کالری

نمک و فلفل/ به میزان کافی۱۰۰ گرم / ۰ کالری

گوجه فرنگی رنده شده/۲۲۴ گرم۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری

زیتون سیاه و سبز بدون دانه / هر کدام ۱۰ عدد۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری

روش تهیه برنج و مرغ اسپانیایی :

*. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.

*. در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.

*. بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود.

*. تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید.

*. زعفران ا اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید.

*. با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا این که کاملا بپزد.

زیتون :

*. به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است . بنابر این زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود.و وارد کنندگان به علت قیمت تمتم شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید میکند.

منبع:akairan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس