از مهمانهایتان با بیف یاکیتوری غذا ژاپنی پذیرایی کنید


زمان پخت و آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای بیف یاکیتوری :
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چای خوری
فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری ۸۰۰ گرم
پیاز خرد شده ۴ عدد
مایونز نیم فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری

طرز پخت و تهیه بیف یاکیتوری :
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید ۳ ساعت در یخچال بماند. بعد از ۳ ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را ۶ تا ۸ دقیقه کباب کنید. در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.

منبع : sarbezan.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *