تارت تخم مرغ هنگ‌ کنگی

تارت تخم مرغ هنگ‌ کنگی (دسر خوشمزه چینی)

aylin

تارت تخم مرغ هنگ کنگی همانگونه که از اسمش پیداست از دسر های محبوب چینی است که امروزه در کشورهای غربی نیز طرفداران بسیاری یافته است.

مواد اصلی :

تخم مرغ ۲ عدد

آب جوش ۹۰ میلی لیتر

شکر ۳۵ گرم

نمک ۱/۸ قاشق چای خوری

شیر (پرچرب) ۲ قاشق غذا خوری

آرد سفید ۹۰ گرم

کره ۵۰ گرم

شکر (برای خمیر تارت) ۲۵ گرم

وانیل‏

زمان تهیه ۲۰۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

تارت تخم مرغ هنگ‌ کنگی (دسر خوشمزه چینی)

طرز تهیه :

۱
ابتدا ۳۵ گرم شکر را به همراه نمک در ظرفی ریخته و آب جوش را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکر در آب حل شود.
۲
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.(یک قاشق غذاخوری از تخم مرغ هم زده را برای خمیر تارت بردارید)
۳
سپس آب و شکر را که کمی در دمای محیط مانده و خنک شده اند را به همراه شیر و وانیل به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سپس آن را در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
۴
در ظرفی آرد را به همراه کره آب شده، ۲۵ گرم شکر مخلوط کنید. بهتر است مواد را با دست ورز دهید تا بصورت خمیری در آید.
۵
یک قاشق غذاخوری تخم مرغ هم زده را به همراه وانیل به خمیر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا جایی که به دست نچسبد.
۶
سپس روی آن را با سلفون پوشانده و بگذارید تا ۳۰ دقیقه استراحت کند.خمیر را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کرده هر قسمت را بصورت دایره ای در کف قالب پهن کنید. (کف قالب را با کره از قبل چرب کنید).
۷
سپس مایه کاسترد را در وسط هر خمیر بریزید تا ۸۰ درصد گودی قالب را پر کند.
۸
فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و تارت ها را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
۹
بعد از خارج کردن تارت ها از فر بگذارید تا کاملا خنک شده و سپس به کمک یک چاقو دور تارت ها را از قالب جدا کرده و آن ها را از قالب خارج کنید.

منبع:sarashpazpapion.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *