تاس کباب گوشت گیلانی

تاس کباب گوشت گیلانی

تاس کباب یا طاس کباب یکی از غذاهای سنتی کشور ما است که تاریخچه آن به گیلان برمیگردد. تاس کباب را همراه با برنج صرف میکنند . البته افرادی هم ترجیح میدهند این خوراک خوشمزه را همراه با نان سنگک میل نمایند.

مواد لازم جهت تهیه تاس کباب :

گوشت یک کیلو
گوجه نیم کیلو
پیاز ۴ عدد
سماق یک قاشق سوپ خوری
لیمو عمانی ۵ عدد
فلفل سیاه و نمک مقداری
سیب زمینی نیم کیلو
روغن به مقدار لازم

تاس کباب گوشت گیلانی :

جهت تهیه تاس کباب ابتدا پیاز را پوست گرفته، حلقه حلقه می کنیم، سپس گوشت را قطعه قطعه کرده، با کمی روغن تفت می دهیم و یک لایه روی پیاز می چینیم و روی آن گوجه فرنگی حلقه شده و بعد گوشت تکه تکه شده را قرار می دهیم، لیمو عمانی خرد شده، سماق و فلفل را با کمی روغن و آب به مخلوط اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد. می توان سیب زمینی را جداگانه سرخ کرده و یا این که به صورت حلقه ای روی غذا چید تا بپزد. تاس کباب ما آماده است .

منبع:gilankesht.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *