آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه تخم مرغ اسکاتلندی برای ۴ نفر :
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ریز رنده شده ۱ عدد
نمک ، فلفل و آویشن به میزان لازم
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد

تخم مرغ ۶ عدد ، ۲ عدد برای رویه که با نمک و فلفل خوب زده شده باشد و ۴ عدد آبپز

طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی :
گوشت جرخ شده رو با پیازو ادویه جات را با دست به مدت چند دقیقه خوب ورز میدهیم سپس به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم . و روی هر تخم مرغ آب پز شده رو با این مواد گوشتی پر میکنیم طوریکه تمام روی تخم مرغ را بگیرد.

در ظرفی ۲ تخم مرغ رو با نمک و فلفل زده شده اماده کرده و تخم مرغ پیچیده به گوشت رو به تخم مرغ زده و سپس اغشته به پودر سوخاری میکنیم دوباره داخل ظرف تخم مرغ و دوباره به پودر سوخاری آغشته میکنیم یعنی دومرتبه در تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته میکنیم.

بعد در ماهیتابه که گرم شده روغن ریخته و با شعله ی کم تمام قسمتهای آنرا سرخ میکنیم.

منبع : beryooni.com
نشر:
بازنشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *