ترافل تمشک و توت فرنگیترافل تمشک و توت فرنگی

ترافل تمشک و توت فرنگی

مواد لازم برای ترافل میوه های تابستانی :
توت فرنگی یخ زده ۴۰۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم
آب ۴ قاشق غذا خوری
پوست رنده شده لیمو یک عدد

برای لایه اصلی ترافل میوه های تابستانی :
پنیر خامه ایی ۵۰۰ گرم
ماست توت فرنگی یک لیتر
شیرینی تر رولت به مقدار لازم
کاستارد آماده یک لیتر
تمشک ۲۵۰ گرم
توت فرنگی تازه ۲۵۰ گرم
برگ نعنا برای تزیین

طرز تهیه ترافل تمشک و توت فرنگی :

ابتدا باید سس دسر را آماده کنیم. برای تهیه سس ، توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک قرار دهید و آن را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.

سپس با یک قاشق یا چنگال توت فرنگی های نرم شده را له کنید. رنده پوست لیمو ترش، شکر و آب را اضافه کنید و ۵ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

پنیر خامه ای را بزنید تا نرم شود. سپس ماست میوه ای را اضافه کنید و در مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شود.

ظرف سرو را بردارید. کف ظرف را با رولت بپوشانید. روی رولت کمی پودر قند بپاشید. کاستارد را روی آن قرار دهید. ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.

از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید. یک لایه تمشک و یک لایه توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی قرار دهید.

حالا دو مرتبه ، ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید. لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس بپوشانید و روی آن برگ تازه نعناع قرار دهید.

این دسر را باید سرد سرو کنید ، به همین دلیل دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس سرو کنید.
منبع : nikoo.com

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *