;

مواد لازم (برای ۵ نفر) :
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
برنج نیم کیلو
زعفران ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
بادمجان ۳۰۰ گرم
روغن ۱۵۰ گرم
ماست ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان دلخواه
گردو به میزان دلخواه
زرشک به میزان دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ را با کمی روغن تفت داده و بعد آن را با مواد دلخواه مثل پیاز، برگ بو، سیر و… آبپز می‌کنیم.
بادمجان‌ها را حلقه حلقه کرده و در روغن سرخ می‌کنیم.

در ظرفی مناسب تخم مرغ‌ها و ماست را با زعفران آبکرده خوب می‌زنیم و برنج را در ظرف مناسب به مرحله آبکشی می‌رسانیم و آبکش می‌کنیم.
برنج را داخل تخم مرغ می‌ریزیم و کاملا زیرورو می‌کنیم تا یکدست شود.

در ظرفی نچسب یک لایه برنج می‌ریزیم و با کفگیر فشار داده و صاف می‌کنیم و یک لایه از مرغ تکه شده یا ریش شده را قرار می‌دهیم و مقداری زرشک و مغز گردو می‌ریزیم و دوباره برنج ریخته و این بار بادمجان‌ها را اضافه می‌کنیم.

به همین ترتیب ادامه می‌دهیم و در انتها مواد را با کفگیر بخوبی فشرده کرده و درون فر با دمای ۱۸۰درجه طبخ می‌کنیم.

نکات :
۱ – اگر دوست دارید غذا را روی گاز بپزید حتما از فویل استفاده کنید و غذا را پشت و رو کنید تا کاملا بپزد.
۲ – بهتر است بین لایه‌ها کمی هم پنیر پیتزا بزنید تا انسجام موادتان بیشتر شود.
۳ – یادتان باشد بین لایه‌هایی که بادمجان دارد کشمش و گردو نریزید.

منبع : food.sooran.com
نشر:beytoote.com
باز نشر:mounes.ir

By مونس

سایت مونس تلاش می کند مطالب متنوعی را در زمینه آشپزی فراهم نموده تاشما عزیزان با سلایق گوناگون از آن بهره مند شوید. ایمیل ما info@mounes.ir همراه همیشگی شما مونس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *